auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 02 Mar, 2006 AKUMULATORY
tak wiec jestem szczesliwym poszukiwaczem nowego aku.. za 180 moge kupic w ASO albo w wielkim sklepie z czesciami - ceny zblizone - pytanie jest takie: ma ktos jakies miejsce gdzie sa troszke nizsze ceny??
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 02 Mar, 2006
Jakarti ja szukałem aku dla siebie w miare taniego. Raczej wszędzie sa takie same ceny. Ja kupiłem swoj za 220 zeta w carmanie i jestem zadowolony ( lampka zostawiona na całą noc zapalona, samochód rano odpali bez problemu )
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 03 Mar, 2006
Ja kupilem sobie żelowy aku za grubo ponizej 180zl z zaprzyjaznionej hurtownii. Kreci jak wsciekly nawet na -20°C.
Tylko klemy ma nietypowe troche ale przebolalem bo da sie zakombinowac. Dla mnie bajka.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
bylem u pana akumulatora i ciekawa rzecz mi powiedzial..
mianowicie.. przecietny aku traci w ciagu doby od 0,5 do 1 Ah (amperogodziny) czyli jesli dysponujemy takim powiedzmy 50Ah to nam padnie po jakichs 40 dniach - przewaznie auto z baterii nie zapali
natomiast moj traci ponad 2 Ah - co najprawdopodobniej spowodowane jest durna syrenka z alarmu.. ktora zamiast krasc odrobinke energii to ja wpier... niczym smok. rada byla taka: zajrzec do takich ziomkow co zajmuja sie palowaniem syrenek alarmowych i one potem juz konsumuja standardowe ilosci energii
to tyle
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Ja mam centre Wyprodukowana w Polse za 150zl i dzial sobie spokojnie juz 2 lata :diabel: