ale mimo wszystko bym sie chyba nie przelamal do szybszej jazdy na tym kole
Z całym szacunkiem Piotyr, ale jak dla mnie straszne pierdolenie
alez prosze
ja wiem ze kraza po sieci fotki popekanych dare... ale tak samo mozna zlamac oryginalna felge
mialem w golfie repliki i po sezonie nadawaly sie do prostowania
wiec nie wierze w zapewnienia sprzedawcow ze to sa mocne felgi i robione w tej samej fabryce co firmowe.., z calym szacunkiem, ale to jest dla mnie straszne pierdolenie
adam206 tez mowil ze mu sie pokrzywily
moze dla kogos kto ma fure polozona na glebie i przemieszcza sie 40km/h po miescie takie repliki nigdy sie nie pogna... w to nie watpie, ale przy normalnym przemieszczaniu po prostu szkoda czasu i nerwow na pierniczenie sie z reklamacjami albo prostowanie
byc moze sa takie repliki ktore sa jakosciowo dobre, z tego co slyszalem to te dare sa niezle (tyle ze slyszalem to od sprzedawcy )
w audi mialem pociachane oryginaly i do tej pory sa idealnie proste a swoje w dupe dostaly
dlatego mimo wszystko preferuje oryginaly, ale moze po prostu jestem staroświecki
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Wysłany: Pon 24 Lut, 2014
Nie wiem co to za felgi te Dare, ale jakby nie było szansa, że może się coś zyebać w przypadku tanich chinoli jest jednak większa niż w przypadku felg dobrego producenta czy oem.
w pizde palec
dotarly piekne ory fele... i koorwa 1 z takim defektem
odsylam wszystkie bo nie bede bawil sie w sztukowanie i dobieral odcien a wiadomo ze lakierowana felga moze sie roznic
zrobiłem tylko przymiarke... i mysle czy nie isc w 19"
tyle ze dzisiaj tez przyszly nowki opony 18" i bym musial je wymienic (tu ukłon w stronę Kubasa:))
raczej nie ma zignorowanego bo wykasowalem wszystkie
temat dotyczyl jakosci felg... wiec taka ciekawostka, jesli kogos urazilem tym ze pojawil sie wzor felgi to serdecznie przepraszam