auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Wto 10 Paź, 2017
kurwa i ciotta!
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pon 16 Paź, 2017
Robert też był kiedyś na forum i tez brał udział w gówno burzy
Nick rk, dyskusja po tym jak Kubica wygrał zawody w Colina w 2005r., a nawet nie ma komputera w domu i wszyscy zarzucają że oszukiwał
http://e-rajdy.pl/forum/v...php?f=42&t=1079
całym szacunkiem dla RK to moim zdaniem każdy zawodnik z czołówki www.czasy.com byłby w stanie go pokonać mając do dyspozycji tylko 4 pierwsze biegi Nie po to ludzie trenują nie wiadomo ile czasu i poświęcają się jakiejś grze, żeby kto inny mógł sobie 2 tygodnie pojeździć i ich pokonać. I nie mów mi że RK jeździ 10 lat w realu, bo akurat colin ma niewiele wspólnego z realem. "
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Kamill napisał/a:
Nick rk, dyskusja po tym jak Kubica wygrał zawody w Colina w 2005r., a nawet nie ma komputera w domu i wszyscy zarzucają że oszukiwał
Kamill, nie miał komputera i na posty odpisywał... jasne...
auto: Ducato
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
siema napisał/a:
Kamill napisał/a:
Kamill, nie miał komputera i na posty odpisywał... jasne...
auto: białe
moc: 350km Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Sty 2015 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 17 Paź, 2018
No miał za co przepraszać
Morawiecki napisał/a:
Tak. Miał być jeszcze Kubica, ale na szczęście złamał rękę raz, drugi...
Matuszewska napisał/a:
Ale on jest wariat, kurczę. Przecież on ciągle ma te wypadki.
Morawiecki napisał/a:
Nie, nie z ich punktu widzenia to jest... Zobacz, oni są tak w krajach, które kochają Formułę 1. Niemcy, Anglia, Stany i Brazylia. I Hiszpania. Kraje, które kochają Formułę 1 i oni tam są. To z ich punktu widzenia ok. Z mojego, ja mówię, ja tego nie chcę, kur... Pięć dych co roku płacić. Sp...laj.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 21 Lis, 2018
bob.dsk napisał/a:
Ale balonik się napompował
Niektórzy już strzelili szampanami
no cóż.. jutro będzie wiadomo czy szampany poszły niepotrzebnie czy tylko dzień za wcześnie