Saluto tutti! Questo giorno Maestro Konrrado preparado una lasagna!
Quando komponento necessitare est pur una lasagna? Prego:
1. Una blacha
2. una makaroni lasagna
3. una sera mozarella
4. una jagnięcina al pomodorro (attenzione! preparado solo! non sklepo merde puta instanto!)
5. una beszamela (preparado anche solo)
La direzione dello komponento associacione (vide animazione)
AHA! Non dimenticare uno oregano prego!
Quando tutti komponenti sono prego, la blacha procedere a la piecarnico.
Periodo di piecare - tridutti minutti a la 175 grado di celsjuzione.
Ecco lasagna odoranto bono! Bueno apettito!
Ostatnio zmieniony przez Pią 07 Gru, 2007, w całości zmieniany 2 razy
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007
wyglada smacznie Dostawa do domu gratis ?:)
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007
ja zazwyczaj robiłem w kolejności Makaron-bechamel-mieso-ser, ale większego znaczenia to nie ma... było szybciej, i o to chodziło
no i pod pierrwszą warstwę makaronu masełkiem i bułką tartą posypać lekko, żeby ładnie odchodziło, lub na folii aluminiowej
a sosik albo wygląda na zbyt rzadki, albo się tłuszczyku odstało troszkę
polecam dodać nieco papryki, pieczarek i dusić razem z mięsem żeby było miękkie i nie było prawie czuć(a smak lepszy), i troszku cebulki dla smaka
a jeśli chcesz bardziej aromatyczne mieć, to zioła prowansalskie będą idealne
heh, sharx idź zabacz czy ci się mleko nie przypala z grzybami to ty sobie pierogi na smalcu rób a nie moje sławne lasagne. masełko było, bułka zbędna. w ogóle to ja się nie pytałem o opinię won!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach