auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007
wyglada smacznie Dostawa do domu gratis ?:)
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007
ja zazwyczaj robiłem w kolejności Makaron-bechamel-mieso-ser, ale większego znaczenia to nie ma... było szybciej, i o to chodziło
no i pod pierrwszą warstwę makaronu masełkiem i bułką tartą posypać lekko, żeby ładnie odchodziło, lub na folii aluminiowej
a sosik albo wygląda na zbyt rzadki, albo się tłuszczyku odstało troszkę
polecam dodać nieco papryki, pieczarek i dusić razem z mięsem żeby było miękkie i nie było prawie czuć(a smak lepszy), i troszku cebulki dla smaka
a jeśli chcesz bardziej aromatyczne mieć, to zioła prowansalskie będą idealne
heh, sharx idź zabacz czy ci się mleko nie przypala z grzybami to ty sobie pierogi na smalcu rób a nie moje sławne lasagne. masełko było, bułka zbędna. w ogóle to ja się nie pytałem o opinię won!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach